Назад до Смуди

Slender Joy

Jabolcelo смуди од јаболка, слива и лимон

  • 100% природно
  • без додаден шеќер
  • без концентрати
  • пакување: стаклена амбалажа од 250 мл

Смутито на Jabolcelo “Slender joy” e нежна комбинација од пасирани сливи и јаболка и сок од свежи исцедени јаболка и лимон со многубројни придобивки за вашето здравје и благосостојба.

Пастеризирано смути со 100% содржина на овошје и зеленчук од 25% пире од сливи, 24% пире од јаболка, 49% цедено јаболко и 2% цеден лимон.

Производот не е направен од концентрат, нема додадена вода, нема додаден шеќер.

Category: