Назад до Смуди

Mindful leaf

Jabolcelo смуди од јаболка, нане и цреши

  • 100% природно
  • без додаден шеќер
  • без концентрати
  • без концентрати

Смутито на Jabolcelo “Mindful leaf” е ревитализирачка комбинација од пасирани вишни и јаболко и сок од исцедени свежи јаболка и нане со многубројни придобивки за вашето здравје и благосостојба.

Пастеризирано смути со 100% содржина на овошје и зеленчук од 26% пире од вишни, 26% пире од јаболка, 44% цедено јаболко и 4% сок од нане.

Category: