Назад до Смуди

Inside Glow

Jabolcelo смуди од јабока, морков и ѓумбир

  • 100% природно
  • без додаден шеќер
  • без концентрати
  • пакување: стаклена амбалажа од 250 мл.

Смутито на Јаbolcelo “Inside Glow” е хранлива комбинација од пасирани јаболка и исцеден сок од морков јаболка и ѓумбир со многубројни придобивки за вашето здравје и благосостојба.

Пастеризирано смути со 100% содржина на овошје и зеленчук од 20% цеден морков, 45% пире од јаболка, 33% цедено јаболко и 2% цеден ѓумбир.

Производот не е направен од концентрат, нема додадена вода, нема додаден шеќер.

Category: