Назад до Смуди

Inner strength

Jabolcelo смуди од јаболка, цвекло и ѓумбир

  • 100% природно
  • без додаден шеќер
  • без концентрати
  • пакување: стаклена амбалажа од 250 мл.

Смутито на Jabolcelo “Inner Strength” e хранлива комбинација од пире од јаболка и исцеден сок од свежо цвекло, јаболко и ѓумбир со многубројни придобивки за вашето здравје и благосостојба.

Пастеризирано смути со 100% содржина на овошје и зеленчук од 20% цедено цвекло, 45% пире од јаболка, 33% цедено јаболко и 2% цеден ѓумбир.

Производот не е направен од концентрат, нема додадена вода, нема додаден шеќер.

Category: