Назад до Сокови

Јаболко

  • 100% природен сок од цедени јаболка
  • без додаток на шеќер, вода и конзерванси
  • без концентрат
  • пакувања: bag in box амбалажа од 2 Л, стаклена амбалажа од 1 Л и 0,2 Л

 

Jabolcelo сок од цедено јаболко

Сокот од јаболко содржи значајно количество на антиоксиданти и растителни влакна и има бројни позитивни ефекти врз нашето здравје. Тој је подобрува работата на срцето, органите за варење, ја намалува можноста од појава на асма и малигни заболувања. Сокот од 100% цедено јаболко го добиваме од високо квалитетни рачно набрани јаболка од сортите: Црвен и Златен Делишес, Ајдаред и Грани Смит од преспанскиот регион во Македонија. Јаболката, потоа ги цедиме и од нив го добиваме густ сок со уникатен вкус. Сокот не е направен од концентрат и не содржи адитиви презервативи и додадени шекери и вода.

Сокот е достапен во bag in box пакување од 2 литри, стаклено шише од 1литар и 0,2 литри.