Назад до Сокови

Јаболко и цвекло

  • 100% природен сок од цедени јаболка и цвекло
  • без додаток на шеќер, вода и конзерванси
  • без концентрат
  • пакување: стаклена амбалажа од 1 Л и 0,2 Л

 

Jabolcelo сок од цедено јаболко и цвекло

Сокот од цедено цвекло е надалеку познат во неговата богата нутритивна и ниска калориска вредност. Oвој сок има бројни позитивни ефекти врз нашето здравје како: регулирање на крвниот притисок, анти-инфламатроно дејство, подобрување на работата на дигестивниот систем, подобрување на менталните и когнитивни способности како и перформансата и издржливоста при физички напори и спортски активности.

За да го произведеме сокот од јаболко и цвекло ние рачно собираме високо квалитетно цвекло и јаболка од сортите Златен и Црвен делишес, Ајдаред и Грани смит од преспанскиот регион. Сокот не е направен од концентрат и не содржи адитиви, презервативи, додадени шекери и вода.

Сокот е достапен во стаклено шише од 1 литар и 0,2 литри.