Јаболко
Јаболко
 • 100% природен сок од цедени јаболка
 • без додаток на шеќер, вода и конзерванси
 • без концентрат
 • пакувања: bag in box амбалажа од 2 Л, стаклена амбалажа од 1 Л и 0,2 Л
  Jabolcelo сок од цедено јаболко Сокот од јаболко содржи значајно количество на антиоксиданти и растителни влакна и има бројни позитивни ефекти врз нашето здравје. Тој је подобрува работата на срцето, органите за варење, ја намалува можноста од појава на асма и малигни заболувања. Сокот од 100% цедено јаболко го добиваме од високо квалитетни рачно набрани јаболка од сортите: Црвен и Златен Делишес, Ајдаред и Грани Смит од преспанскиот регион во Македонија. Јаболката, потоа ги цедиме и од нив го добиваме густ сок со уникатен вкус. Сокот не е направен од концентрат и не содржи адитиви презервативи и додадени шекери и вода. Сокот е достапен во bag in box пакување од 2 литри, стаклено шише од 1литар и 0,2 литри.
Повеќе
Јаболко и аронија
Јаболко и аронија
 • 100% природен сок од цедени јаболка и аронија
 • без додаток на шеќер, вода и конзерванси
 • без концентрат
 • пакување: стаклена амбалажа од 1 Л и 0,2 Л
  Jabolcelo сок од цедено јаболко и аронија Аронијата е позната како еден од најбогатите природни извори на флавоноидни антиоксиданти и е одличен извор на минерали, витамини и растителни влакна. Поради овие својства аронијата го носи епитетот на супер храна. Нашиот сок е направен од високо квалитетна цедена аронија и јаболка од сортите: Црвен и златен Делишес, Ајдаред и Грани Смит од преспанскиот регион во Македонија. Сокот содржи 20% аронија и 80% јаболка. Сокот од јаболко и аронија не е направен од концентрат и не содржи адитиви, презервативи, додадени шекери и вода. Сокот е достапен во стаклено шише од 1л и 0,2 л.
Повеќе
Јаболко и вишна
Јаболко и вишна
 • 100% природен сок од цедени јаболка и вишни
 • без додаток на шеќер, вода и конзерванси
 • без концентрат
 • пакување: стаклена амбалажа од 1 Л и 0,2 Л
  Jabolcelo од јаболко и вишна Вишната e еден од најбогатите извори на Калиум и флавоноидни антиоксиданти во природата. Конзмирањето на вишни има анти-инфламаторно дејство, го подобрува имунитетот и го регулира метаболизмот. Сокот го произведуваме од ладно цедени вишни и ладно цедени јаболка од сортите Златен и Црвен делишес, Ајдаред и Грани смит од преспансикот регион во Македонија. Сокот содржи 30% вишни и 70% јаболка. Сокот не е направен од концентрат и не содржи адитиви, презервативи, додадени шекери и вода. Сокот е достапен во стаклено шише од 1л.
Повеќе
Јаболко и ѓумбир
Јаболко и ѓумбир
 • 100% природен сок од цедени јаболка и ѓумбир
 • без додаток на шеќер, вода и конзерванси
 • без концентрат
 • пакување: стаклена амбалажа од 1 Л и 0,2 Л
  Јаболчело сок од цедено јаболко и ѓумбир Ѓумбирот содржи супстанца наречена Ѓумбирол, која има моќни здравствени ефекти и се користи во различни традиционални и алтенативни медицински препарати и третмани. Ѓумбирот помага во работата на органите за варење и во третманот на мачнина. Ѓумбирот го намалува нивото на шеќерот во крвта и го подобрува здравјето на срцето и крвните садови. Неговото анти-инфламаторно дејство помага кај Остео-артритисот и за намалување на болката во мускулите. Сокот на Jabolcelo од јаболко и ѓумбир го произведуваме од 5% ладно цеден ѓумбир и 95% цедени јаболка од сортите Црвен и Златен Делишес, Ајдаред и Грени Смит од преспанскиот регион. Сокот не е направен од концентрат и не содржи адитиви, презервативи, додадени шекери и вода. Сокот е достапен во стаклено шише од 1л и 0,2 литри.  
Повеќе
Јаболко и морков
Јаболко и морков
 • 100% природен сок од цедени јаболка и моркови
 • без додаток на шеќер, вода и конзерванси
 • без концентрат
 • пакување: стаклена амбалажа од 1 Л и 0,2 Л
  Jabolcelo сок од цедено јаболко и морков Морковите се богати со витамин А и други минерали и имаат бројни позитивни ефекти врз нашето здравје. Тие го подобруваат видот и штитат од очни болести како ноќно слепило и макуларна дегенерација, го намалуваат ризикот од мозочен удар и помагаат во котролата на дијабетисот. За да го произведеме сокот од морков и јаболка ние ги избрираме најубавите моркови од градините на Македонија и рачно набрани јаболка од сортите Златен и Црвен делишес, Ајдаред и Грани смит од преспанскиот регион. Сокот содржи 30% моркови и 70%јаболка. Сокот не е направен од концентрат и не содржи адитиви, презервативи, додадени шекери и вода. Сокот е достапен во стаклено шише од 1литар и 0,2 литри.
Повеќе
Јаболко и праска
Јаболко и праска
 • 100% природен сок од цедени јаболка и праски
 • без додаток на шеќер, вода и конзерванси
 • без концентрат
 • пакување: стаклена амбалажа од 1 Л и 0,2 Л
  Jabolcelo Сок од цедено јаболко и праска Праските се богати со антиоксиданти и го штитат нашето тело од различни болести. Нивното конзумирање го намалуваат нивото на холестерол и го подобруваат имунитетот. Праските изобилуваат со растителни влакна кои ја подобруваат работата на дигестивниот систем, го детоксицираат организмот и помагаат во одржувањето на телесната тежина. Праските изобилуваат со Kалиум и други минерали и помагаат во регулирање на мускулното ткиво и бројни метаболички процеси. Тие позитивно влијаат врз здравјето на кожата и видот. Сокот го произведуваме од рачно набрани праски, од сортата  Glo Haven и јаболка од сортите Златен и Црвен делишес, Ајдаред и Грани Смит од преспанскиот регион во Македонија. Сокот соджи 30% праска и 70%јаболка. Сокот не е направен од концентрат и не содржи адитиви, презервативи, додадени шекери и вода. Сокот е достапен во bag in box од 2л, стаклено шише од 1л и 0,2 литри.
Повеќе
Јаболко и цвекло
Јаболко и цвекло
 • 100% природен сок од цедени јаболка и цвекло
 • без додаток на шеќер, вода и конзерванси
 • без концентрат
 • пакување: стаклена амбалажа од 1 Л и 0,2 Л
  Jabolcelo сок од цедено јаболко и цвекло Сокот од цедено цвекло е надалеку познат во неговата богата нутритивна и ниска калориска вредност. Oвој сок има бројни позитивни ефекти врз нашето здравје како: регулирање на крвниот притисок, анти-инфламатроно дејство, подобрување на работата на дигестивниот систем, подобрување на менталните и когнитивни способности како и перформансата и издржливоста при физички напори и спортски активности. За да го произведеме сокот од јаболко и цвекло ние рачно собираме високо квалитетно цвекло и јаболка од сортите Златен и Црвен делишес, Ајдаред и Грани смит од преспанскиот регион. Сокот не е направен од концентрат и не содржи адитиви, презервативи, додадени шекери и вода. Сокот е достапен во стаклено шише од 1 литар и 0,2 литри.
Повеќе