Inner strength
Inner strength
Jabolcelo смуди од јаболка, цвекло и ѓумбир
 • 100% природно
 • без додаден шеќер
 • без концентрати
 • пакување: стаклена амбалажа од 250 мл.
Смутито на Jabolcelo "Inner Strength" e хранлива комбинација од пире од јаболка и исцеден сок од свежо цвекло, јаболко и ѓумбир со многубројни придобивки за вашето здравје и благосостојба. Пастеризирано смути со 100% содржина на овошје и зеленчук од 20% цедено цвекло, 45% пире од јаболка, 33% цедено јаболко и 2% цеден ѓумбир. Производот не е направен од концентрат, нема додадена вода, нема додаден шеќер.
Повеќе
Inside Glow
Inside Glow
Jabolcelo смуди од јабока, морков и ѓумбир
 • 100% природно
 • без додаден шеќер
 • без концентрати
 • пакување: стаклена амбалажа од 250 мл.
Смутито на Јаbolcelo "Inside Glow" е хранлива комбинација од пасирани јаболка и исцеден сок од морков јаболка и ѓумбир со многубројни придобивки за вашето здравје и благосостојба. Пастеризирано смути со 100% содржина на овошје и зеленчук од 20% цеден морков, 45% пире од јаболка, 33% цедено јаболко и 2% цеден ѓумбир. Производот не е направен од концентрат, нема додадена вода, нема додаден шеќер.
Повеќе
Mindful leaf
Mindful leaf
Jabolcelo смуди од јаболка, нане и цреши
 • 100% природно
 • без додаден шеќер
 • без концентрати
 • без концентрати
Смутито на Jabolcelo "Mindful leaf" е ревитализирачка комбинација од пасирани вишни и јаболко и сок од исцедени свежи јаболка и нане со многубројни придобивки за вашето здравје и благосостојба. Пастеризирано смути со 100% содржина на овошје и зеленчук од 26% пире од вишни, 26% пире од јаболка, 44% цедено јаболко и 4% сок од нане.
Повеќе
Slender Joy
Slender Joy
Jabolcelo смуди од јаболка, слива и лимон
 • 100% природно
 • без додаден шеќер
 • без концентрати
 • пакување: стаклена амбалажа од 250 мл
Смутито на Jabolcelo "Slender joy" e нежна комбинација од пасирани сливи и јаболка и сок од свежи исцедени јаболка и лимон со многубројни придобивки за вашето здравје и благосостојба. Пастеризирано смути со 100% содржина на овошје и зеленчук од 25% пире од сливи, 24% пире од јаболка, 49% цедено јаболко и 2% цеден лимон. Производот не е направен од концентрат, нема додадена вода, нема додаден шеќер.
Повеќе