Jabolcelo Јаболко и праска

За да го произведеме Јabolcelo 100% густ сок од исцедени јаболко и праска ние избираме најквалитетни рачно набрани праски од сортата гло хевн и јаболка од сортите: златен и црвен делишес ајдаред и грани смит. Потоа внимателно ги цедиме и добиваме сок кој содржи 30% праска и 70% проценти јаболко. Јаболчело (јаболко+праска) не е направен од концентрати и не содржи адитиви, конзерванси, ниту додадена вода или шеќери.

Пастеризиран сок, 100% овошје, направен исклучиво од цедени јаболка и праски. Јаболчело не направен од концентрати и не содржи адитиви, конзерванси, вода и шеќер. Чувајте го на суво и студено место. Протресте го пред употреба отворениот сок од шише, чувајте го во ладилник и употребете го во рок од три дена.