Sales information: sales@jabolcelo.mk
Jabolcelo DOO Skopje
Boulevard Ilinden 47/1-2 Skopje
Skopje, 1000
Macedonia
Телефон: 02/3118825

Со #Jabolcelo од цедени јаболка и праска блеснете со полн сјај бидејќи убавината доаѓа од внатре!
🍎🍏🍑
... Погледни повеќеПогледни помалку

Види на Facebook

Наздравете со природен и здрав сок #Jabolcelo од свежо цедено јаболко со Вашите другарчиња.
🍎👭🍏🌞🤗
... Погледни повеќеПогледни помалку

Види на Facebook