Со љубов произведено во Ресен


#Jabolcelo изненадува со нов производ!
НАСКОРО ќе имате можност да уживате во новата линија на производи - Jabolcelo Smoothie
Jabolcelo Smoothie претставува иновативен производ на Македонскиот пазар кој содржи само цедено овошје и зеленчук и каша од пасирани јаболка без додадени вода, шекер и конзерванси.
Новата линија на производи доаѓа во четири инзворедни вкусови за вашето здравје и благосостојба!

Производот е поддржан од Фонд за иновации и технолошки развој
... Погледни повеќеПогледни помалку

Види на Facebook

Имајте убава работна недела и не заборавајте да се освежите со природните сокчиња на #Jabolcelo 🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🥕 ... Погледни повеќеПогледни помалку

Види на Facebook

Детските лудории ќе се паметат секогаш
#Jabolcelo
🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎
... Погледни повеќеПогледни помалку

Види на Facebook

Контактирајте не