Inner strength
Inner Strength
All-natural apple, beets and ginger smoothie
 • 100% natural
 • no added sugar
 • not from concentrate
 • packaging: 250ml glass bottle
Смутито на Jabolcelo "Inner Strength" e хранлива комбинација од пире од јаболка и исцеден сок од свежо цвекло, јаболко и ѓумбир со многубројни придобивки за вашето здравје и благосостојба. Пастеризирано смути со 100% содржина на овошје и зеленчук од 20% цедено цвекло, 45% пире од јаболка, 33% цедено јаболко и 2% цеден ѓумбир. Производот не е направен од концентрат, нема додадена вода, нема додаден шеќер.
Read more
Inside Glow
Inside Glow
Amelie’s All-natural apple, carrot and ginger smoothie
 • 100% natural
 • no added sugar
 • not from concentrate
 • packaging: 250ml glass bottle
Смутито на Јаbolcelo "Inside Glow" е хранлива комбинација од пасирани јаболка и исцеден сок од морков јаболка и ѓумбир со многубројни придобивки за вашето здравје и благосостојба. Пастеризирано смути со 100% содржина на овошје и зеленчук од 20% цеден морков, 45% пире од јаболка, 33% цедено јаболко и 2% цеден ѓумбир. Производот не е направен од концентрат, нема додадена вода, нема додаден шеќер.
Read more
Mindful leaf
Mindful Leaf
All-natural apple, mint and cherry smoothie
 • 100% natural
 • no added sugar
 • not from concentrate
 • not from concentrate
Смутито на Jabolcelo "Mindful leaf" е ревитализирачка комбинација од пасирани вишни и јаболко и сок од исцедени свежи јаболка и нане со многубројни придобивки за вашето здравје и благосостојба. Пастеризирано смути со 100% содржина на овошје и зеленчук од 26% пире од вишни, 26% пире од јаболка, 44% цедено јаболко и 4% сок од нане.
Read more
Slender Joy
Slender Joy
All-natural apple, plum and lemon smoothie
 • 100% natural
 • no added sugar
 • not from concentrate
 • packaging: 250ml glass bottle
Смутито на Jabolcelo "Slender joy" e нежна комбинација од пасирани сливи и јаболка и сок од свежи исцедени јаболка и лимон со многубројни придобивки за вашето здравје и благосостојба. Пастеризирано смути со 100% содржина на овошје и зеленчук од 25% пире од сливи, 24% пире од јаболка, 49% цедено јаболко и 2% цеден лимон. Производот не е направен од концентрат, нема додадена вода, нема додаден шеќер.
Read more