Jabolcelo Јаболко

За да го произведеме Jabolcelo 100% jаболко ги избираме само најквалитетните рачно набрани јаболка ги од сортите: златен и црвен делишес ајдаред и грани смит. Потоа јаболката внимателно ги цедиме и ги преточуваме во природен густ јаболков сок со уникатен вкус при секое полнење. Јаболчело не е направен од концентрат и не содржи адитиви, конзерванси, ниту додадена вода или шеќери.

Нашите јаболка зреат во преспанскиот регион кој е прочуен по бистрото преспанското езеро, био-сверата заштитена од Унеско и рекордниот број на сончеви денови во годината.

Пастеризиран јаболков сок, 100% овошје, направен исклучиво од цедени јаболка. Јаболчело не е направен од концентрат и не содржи адитиви, конзерванси, вода и шеќер. Чувајте го на суво и студено место. Протресте го пред употреба отворениот сок од шише, чувајте го во ладилник и употребете го во рок од три дена.