Jabolcelo Јаболко и морков

За да го произведеме Јabolcelo 100% густ сок од исцедени јаболко и морков цвекло ние избираме најквалитетни рачно набрани моркови и јаболка од сортите: златен и црвен делишес ајдаред и грани смит. Потоа внимателно ги цедиме и добиваме сок кој содржи 30% морков и 70% проценти јаболко. Јаболчело (јаболко+морков) не е направен од концентрати и не содржи адитиви, конзерванси, ниту додадена вода или шеќери.

Пастеризиран сок, 100% овошје и зелнчук, направен исклучиво од цедени јаболка и морков. Јаболчело не направен од концентрати и не содржи адитиви, конзерванси, вода и шеќер. Чувајте го на суво и студено место. Протресте го пред употреба отворениот сок од шише, чувајте го во ладилник и употребете го во рок од три дена.